Muziek: USA Throwback

Muziek: USA Throwback

Ondertussen hebben we weer 3 blogs uit mijn dagelijks leven gehad. En dat betekend dat het weer tijd is voor een muziekblog. Dit keer neem ik jullie mee op vakantie. Terug naar Amerika, daar waar ik veel artiesten heb gehoord die hier niet tot nauwelijks zijn doorgebroken. Een echte USA Throwback. Ik wil jullie graag kennis laten maken met de drie artiesten die ik voor het eerst in Amerika heb gehoord. Uiteraard weer met linkjes.

Pretty Ricky – Grind With Me

Deze groep heeft veel lekkere zwoele nummers, maar dit nummer was het allereerste nummer wat ik ooit hoorde van Pretty Ricky. In de zomer van 2009 was dit een grote hit op het radiostation waar wij altijd naar luisterde in de auto. Toen ik weer in Nederland was heb ik behoorlijk wat mensen besmet met dit liedje. En stiekem vind ik het nog steeds een lekker nummer.

Mike Jones – Back Then

Mike Jones, in Nederland heb ik nog nooit een nummer van hem gehoord, maar ook dit nummer werd grijs gedraaid in de zomer van 2009. Nog steeds als ik dit nummer hoor ben ik even terug in Amerika. Ik moet wel zeggen dat ik dit nummer tegenwoordig bijna niet meer luister, heel af en toe komt hij voorbij in mijn playlist van Spotify, maar 9 van de 10 keer druk ik hem dan door.

T-Pain – I’m Sprung

De eerste keer dat ik een nummer van T-Pain hoorde was in Amerika, en heel toevallig kom ik er net achter dat ook dit in 2009 was. T-pain is eigenlijk de enige in dit lijstje die nog wel een aantal hits heeft gescoord in Nederland. Dit was het eerste nummer wat ik van hem hoorde. Ik luister nog steeds regelmatig naar nummers van T-pain, veel van die nummer heeft hij nooit officieel in Nederland uitgebracht, maar wel in Amerika.

MuziekMuziek

ENJOY!!!

Deel dit bericht

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: