Eindelijk mijn jaar

Eindelijk mijn jaar

Zoals elk jaar is het weer tijd voor mijn jaaroverzicht. Het benoemen van de leuke en minder leuke kanten van het afgelopen jaar en mijn wensen voor het aankomende jaar. Op het jaarverslag van 2017 na kwam ik vaak tot de conclusie dat het eigenlijk gewoon een kut-jaar was geweest. Met het jaar 2016 toch wel als dieptepunt door het verlies van onze opa. Maar ik mag nu toch wel, voor het tweede jaar op rij, zeggen dat dit eindelijk mijn jaar is.

Niks te klagen

Ik ben nu behoorlijk aan het graven in mijn geheugen, maar om eerlijk te zijn heb ik dit jaar echt niets om over te klagen. Oké, misschien één heel klein minpuntje, en dat was dat ik mijn vent weer eens moest missen omdat hij op zee zat. Gelukkig dit keer een stuk korter dan de vorige keer en dankzij alleen maar Europese routes hoefde ik hem op de App vaak maar hooguit 4 á 5 dagen te missen. De 7 maanden hadden we immers ook al overleefd, dus ik dacht dat dit wel een makkie zou worden. Maar dat had ik behoorlijk mis. Juist omdat we elkaar nu zo vaak zagen, was het deze keer een stuk moeilijker. Maar ook deze keer hebben we het weer gehaald. En ergens denk ik dat het ons alleen maar sterker maakt.

Vakantie

2018 was ook het jaar van een geweldige vakantie! Want eindelijk kon ik mijn boefje onderdompelen in de wereld van Disney, Universal en alles wat daar bij komt kijken. De ultieme film-fanatic vakantie; Orlando, Florida. Niet alleen tijdens de vlucht, maar ook tijdens de vakantie zelf heeft hij zich voorbeeldig gedragen. Niks geen zeuren, niet alles maar willen hebben. Nee laat meneer maar genieten van alles wat Amerika hem te bieden heeft. Zo vond hij het prachtig om onder andere Bumblebee en Spiderman te ontmoeten en moesten we hem bijna uit de wildwaterbaan van Popeye trekken omdat meneer er geen genoeg van kon krijgen. Ik ben blij dat ik hem dit heb kunnen geven. Na onze laatste trip in 2011 naar Orlando dacht ik eigenlijk nooit meer terug te komen in deze magische wereld, maar gelukkig was dit niet het geval. We hebben dan ook de tijd van ons leven gehad en ik hoop, als mijn boefje iets ouder is, nog minstens één keer terug te kunnen keren.

ADBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Topper

2018 was een jaar om zeker vaker aan terug te denken. Een jaar waarvan ik mij afvraag of het nog wel te overtreffen is. 2018 je was een topper!!! En ik hoop dat ook 2019 een jaar vol mooie herinneringen zal gaan worden.

Deel dit bericht

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: