Wie is Roxan Groos

Wie is Roxan Groos

Wie is Roxan Groos nou eigenlijk? Veel bezoekers zullen mij al kennen, maar wie weet bereik ik uiteindelijk ook voor mij wel onbekende. Daarom heb ik besloten om toch een voorstel rondje te doen.

De Roxan achter roxangroos.nl

Zoals de website al zegt heet ik Roxan Groos, ja echt! Maar ja alleen mijn naam zegt nog niets over mij als persoon. Zelf vind ik het altijd erg leuk om te weten wie de persoon achter een blog is. Maar ik ben ook trouwe volger van een ‘anonieme’ Blogger/Schrijver en dat is ook wel erg leuk. Ik heb dan ook lang getwijfeld op welke manier ik door wilde bloggen, maar uiteindelijk heb ik besloten om dat op deze pagina niet te doen. Eigenlijk kon dat ook niet anders want van de één op de andere dag kreeg ik deze domeinnaam cadeau.

Maar goed, terug naar mij. Ik ben Roxan Groos, ondertussen alweer 32 jaar en moeder van een geweldig 8 jarig knulletje. Samen wonen wij in Den Haag. Hier wonen wij samen met onze hond Woody. Ik ben op dit moment werkzaam bij een Primera en daarnaast doe ik nog vrijwilligers werk voor de Stichting ZoekJeMee. Uiteindelijk wil ik weer terug naar school, maar welke studie het moet worden? Ik heb echt nog geen idee.

Jeetje, wat is het eigenlijk moeilijk om iets over jezelf te vertellen. Ik twijfelde, of nou ja eigenlijk nog steeds, of ik een foto zou plaatsen. Maar laat ik het maar gewoon doen:

Willen jullie meer weten? Laat een berichtje achter via contact en wie weet vind je het antwoord op jouw vraag hier binnenkort wel terug!