Water en vuur

Water en vuur

Familie heb je niet voor het kiezen. En je zal dan ook niet met iedereen een even goede band hebben. Zo ook wij. Water en vuur, we kunnen niet met, maar ook zeker niet zonder elkaar. Qua karakter zijn wij twee echte tegenpolen. Ik de rustige, stille en jij de super drukke aanwezige. Ik ben een echte binnenvetter, terwijl jij soms te snel zegt wat je ergens van vindt. Allebei onze sterke en zwakke punten, maar één ding wat ons altijd met elkaar zal verbinden, bloed.

Ruzie

Toen we nog een stuk jonger waren konden we elkaar niet uitstaan. Het gebeurde dan ook regelmatig dat wij elkaar in de haren vlogen. Om de meest kleine, onbenullige dingen konden wij felle ruzies maken. Maar tegelijkertijd namen wij elkaar altijd in bescherming.

Misschien zullen we wel nooit voor de volle honderd procent achter elkaars keuzes staan, maar weet wel dat bij elke keuze die je maakt, ik er voor jou zou zijn, zoals jij er voor mij zal zijn. Water en vuur, maar als het er op aankomt zullen wij samen een krachtig duo vormen.

ADBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Band

Soms kan ik wel een beetje jaloers zijn als ik bij andere zie hoe het ook zou kunnen. De band die zij hebben met elkaar. Maar ik denk dat wij daar te verschillend voor zijn. De band die wij nu hebben is al zo anders dan 10 jaar geleden, hoop dat het zo nooit meer wordt.

Maar wat er ook gebeurt. Jij bent er. En gaat letterlijk door het vuur. Mijn taxichauffeur, mijn grote smoel, mijn bodyguard…

Deel dit bericht

One Reply to “Water en vuur”

  1. Goh over wie zou dat gaan! Haha herken jullie gelijk! Vroeger en nu! Maar ook ik heb die band niet helemaal hoor dus snap helemaal wat je bedoeld ?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: