Tegenslag

Tegenslag

Alles in mijn leven gaat zo goed. Een leuk huisje, een lieve vriend en een onwijs leuke baan. Eindelijk heb ik mijn leven weer op de rit. Ik heb altijd wel dat gevoel gehad dat er ergens om het hoekje weer een tegenslag of negativiteit naar mij ligt te loeren. Maar toch kwam de laatste domper totaal onverwachts.

Keuzes

Maar juist van deze tegenslagen en mindere tijden leer je zo ontzettend veel. Je leert op dat moment je echte vrienden kennen. Wie vertel je het wel en wie niet, en ja, toen merkte ik al dat ik heel bewuste keuzes maakte. De mensen waarvan ik gewoon al wist dat zij nog meer negativiteit zouden terugkaatsen, vertelde ik het heel bewust niet. Maar als je het dan uiteindelijk verteld, wie vraagt er hoe het met je gaat? En van wie hoor je gewoon helemaal niks meer?

Ik merk dat mijn kring steeds kleiner wordt, maar dat is niet erg. Juist de mensen binnen mijn ‘circle’ zijn op dit moment de mensen die ik zo dichtbij mogelijk wil houden. Ik ben klaar met alle negativiteit. Dat hebben we nu wel weer genoeg gehad. En ik weet dat je het niet altijd voor het zeggen hebt, tegenslagen zal je altijd blijven houden. Maar het is fijn om juist dan precies te weten wie er voor je klaar staan. Bij wie jij je verhaal kwijt kan. Maar die ook altijd bij jouw terecht kunnen.

ADBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De vriendschappen die overblijven, zijn sterk, heel sterk. Vriendschappen die veel te verduren hebben gehad, maar die uiteindelijk altijd weer goed kwamen. Vriendschappen waar bij ook dingen gezegd worden die je niet wilt horen. Maar die uiteindelijk altijd goed bedoelt zijn en die je, achteraf gezien, eigenlijk had moeten opvolgen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: