Oeps!

Oeps!

Oeps! Ondertussen is het alweer een maand geleden dat ik mijn laatste blog plaatste. En dat terwijl ik een break aankondigde van maar twee weken. En eigenlijk zijn er een meerdere punten waarom ik nog steeds niks heb geplaatst. Want ook dit kan ik niet echt een blog noemen.

Groot succes

Als eerst ben ik eigenlijk nog steeds een beetje aan het bijkomen van het succes van ‘Vermist’. Ondertussen is deze blog al ruim 10.000x gelezen en komen er nog dagelijks lezers bij. Mijn overige berichten worden gemiddeld 4 á 500x gelezen en daar ben ik best tevreden over. Mijn laatste blog is maar 65x gelezen en dat was even een flinke domper. Daaaaaaaaag inspiratie! Of toch niet?

Eigenlijk barst ik van de inspiratie, het is meer de motivatie die even weg was/is. Misschien wel teveel inspiratie? Tot nu toe ben ik aan zoveel berichten begonnen dat ik tot december elke zaterdag iets kan plaatsen. Het probleem is alleen dat ze allemaal niet af zijn. Ik begin aan een verhaal, maar op de helft moet ik een andere ‘blog’ denken en weg is mijn verhaal. Ik kom er niet meer lekker in.

ADBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

En verder is het gewoon een beetje druk. Kleine heeft vakantie dus op de dagen dat ik niet werk ben ik de hele dag met hem. Nu is hij lekker een avondje bij opa en oma en had ik dus even tijd om te gaan zitten en wat te schrijven. Dus bij deze. Ik ga niet zeggen dat volgende week de volgende komt, maar ik hoop het stiekem wel.

Deel dit bericht

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: