Lief dagboek

Lief dagboek

Verschil

Zo verschillend, met alles, van kleding tot hobby’s en van jongens tot muziek. Nooit gedacht dat jij zo’n groot deel zou gaan uitmaken van mijn leven. Ooit begonnen als de drie musketiers, maar onze vriendschap bleef stand houden. Langzaam aan kwam onze ‘lief dagboek’ tot stand.

Zo verschillend dat het zelfs de buitenwereld opviel. ‘Dat kon nooit lang goed gaan’. Zo verschillend dat zelfs T-Pain over ons zong volgens onze oude klasgenootjes op het MBO.

Shawty had them Apple Bottom jeans
Boots with the fur (with the fur)
The whole club was lookin’ at her
She hit the flo’ (she hit the flo’!), next thang you know
Shawty got low-low-low-low-low-low-low-low
Them baggy sweat pants
And the Reeboks with the straps (with the straps)
She turned around and gave that big booty a smack (ayy!!)
She hit the flo’ (she hit the flo’!), next thang you know
Shawty got low-low-low-low-low-low-low-low

Steun

Zo verschillend, maar toch begrijp jij mij als geen ander. En ik begrijp jou. Woorden hoeven soms niet eens uitgesproken te worden. Jij bent één van de weinige mensen die er bij elke ‘down’, maar ook bij elke ‘up’ altijd voor mij was. Mijn mailbox staat nog steeds vol met al onze mails en op mijn bureaublad staat nog steeds een apart mapje met onze foto’s. Twee weken terug ontving ik nog een super lief berichtje van je, zo maar uit het niets even een paar woorden die ik op dat moment zo ontzetten hard nodig had. Zo maar een paar woorden waardoor ik jankend achter mijn computer zat.

BoekenBoekenEn ondanks dat we elkaar al jaren niet hebben gezien weet ik dat als er iets zou zijn ik jou ALTIJD kan bellen en dat jij er voor mij zal zijn. Ik ben je dankbaar voor al onze gesprekken, jouw advies, jouw lieve woorden, jouw aanwezigheid.

Lief dagboek, bedankt.

X Jouw dagboek

Deel dit bericht

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: