Knikkende knieën en een hartslag van 200

Knikkende knieën en een hartslag van 200

Ik kan het mij nog herinneren als de dag van gister. 26 november alweer 2 jaar geleden dat ik op een koude zaterdag avond, met knikkende knieën en een hartslag van 200 dan eindelijk in de E-lijn richting Rotterdam stapte. Na, voor mijn idee, een paar lange weken van non-stop berichtjes heen en weer versturen was het dan eindelijk zo ver. Ik zou je eindelijk in het echt gaan zien.

Normaal zou ik dit nooit gedaan hebben, maar ergens diep van binnen voelde dit zo goed dat ik de stap nu wel durfde te nemen. Voor mij was het een soort nu of nooit.

Terwijl ik in de Metro zat appte we nog wat heen en weer. We waren alle twee behoorlijk zenuwachtig, en ik merkte dat ik super bang was om teleurgesteld te worden.

Hoe dichter ik met de Metro bij Rotterdam kwam hoe meer ik begon te twijfelen, wat als het tegenviel, wat als die klik die we via de app hadden er in het echt niet was. Wat als onze gesprekken stil zouden vallen?

Toch was mijn gevoel voor jou toen al sterker dan de twijfels. Gelukkig maar! En na die ene avond met jou was ik verliefd, heel erg verliefd. Ik probeerde het te negeren, al straalde het volgens iedereen van mijn kop af. Bij elk piepje op mijn telefoon hoopte ik dat jij het was en begon ik te glunderen als jouw naam ook echt daadwerkelijk op mijn beeldscherm verscheen.

Na lang wachten, met soms behoorlijk wat ongeduld van mijn kant en twijfels van beide kanten zijn we er toch voor gegaan. We zijn uiteindelijk samen heel geleidelijk in de relatie gerold, ook al is dat nooit hardop echt uitgesproken.

ADBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wie had dat gedacht, dat de band met iemand die je online leert kennen zo sterk zou zijn. En dat ik nu, 2 jaar later, nog steeds naast jou wakker mag worden. En ik kan zo genieten van alle kleine dingetjes, vooral van het beeld van jou samen met mijn kleine boef.

Ik hoop nog vele jaren jouw lief te zijn. X

Deel dit bericht

2 Replies to “Knikkende knieën en een hartslag van 200”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: