Haat en Liefde

Haat en Liefde

Haat en liefde ligt soms erg dicht bij elkaar. Jaren maakte jij deel uit van mijn leven. Liefde op het eerste gezicht, iets waar ik nooit in geloofde, maar het gebeurde toch echt. Ik kan het mij nog herinneren als de dag van gister. Ik wilde die dag helemaal niet mee gaan, maar wat was ik achteraf blij dat ik het toch gedaan heb. Vanaf het moment dat jij de portiektrap afkwam was ik verkocht, iets wat ik nog nooit had meegemaakt.

Bijna 10 jaar

Jaren gingen voorbij en wij waren gelukkig samen. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat de twijfel steeds vaker om de hoek kwam kijken. De ruzies werden heftiger en er kwamen steeds minder leuke, gezellige momenten. Maar zelfs toen had ik nooit verwacht dat alles zou lopen zoals het gegaan is. Steeds vaker was je weg. Chillen met je vrienden vond je belangrijker dan ‘jouw vrouwtje’ en je kleine man. Je bleef langer weg. En toch nam ik je altijd in bescherming, ik zei dat ik jou wel snapte. De situatie waar wij ons in bevonden was ook niet altijd even makkelijk. Met zeven man in een huis, een slaapkamer delen met zijn drieën, ja ik snapte waarom je dit ontvluchtte. Ik hoopte zo dat dit alles zou veranderen als wij ons eigen stekje hadden. Helaas duurde dit veel langer dan verwacht.

Tegenzin

Ik merkte dat ik er steeds meer tegen op ging zien om samen met jou te zijn. En ergens was ik opgelucht toen ik dat ene berichtje kreeg. Het berichtje wat het einde van onze relatie was. Precies één dag voor onze eerste bezichtiging voor een huis. We hadden dit huis kunnen krijgen, want ik ben gewoon gaan kijken. Ik heb je zelfs nog een berichtje gestuurd of je alsjeblieft mee kon gaan, maar helaas je kwam niet opdagen. Op dat moment heb ik besloten om het huisje niet te nemen. Hoe leuk het ook was, ik kon het op dat moment gewoon niet aan om er echt alleen voor te staan.

ADBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laatste kans

Ondertussen zijn we een paar jaar verder, en wat heb ik jou de afgelopen tijd gehaat! Ik snapte niet dat jij zo kon veranderen, dat je geen seconde omkeek naar jouw kind. Gelukkig hebben we sinds kort weer contact, en ik hoop oprecht dat dit zo blijft. Niet voor mij, maar voor onze kleine boef, de enige persoon die ons altijd met elkaar zal verbinden. Die kleine boef die een papa in zijn leven nodig heeft, die kleine boef die zo blij was dat hij je eindelijk weer zag. Die kleine boef die het vanaf toen alleen nog maar over zijn allerliefste papa had. Ik hoop dat ook jij ziet hoeveel je voor hem betekent. En dat jij jouw kind nooit meer zal verlaten, dat hij altijd, wat er ook gebeurt, op de eerste plek komt. Nog één kans, de allerlaatste, ik zou hem grijpen, met beide handen!

Deel dit bericht

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: